5 december 2023 door Linda

Walter Aerts treedt aan bij Opt Out Advertising als Head of Business Development

Walter Aerts treedt aan bij Opt Out Advertising als Head of Business Development

Amsterdam, 5 december 2023 – Opt Out Advertising, het vooraanstaande bedrijf dat ethiek en technologie verenigt om het digitale advertentie landschap te transformeren naar een privacyvriendelijke benadering, verwelkomt met trots Walter Aerts als hun nieuwe Head of Business Development.

Walter Aerts brengt een schat aan ervaring met zich mee naar Opt Out Advertising, na zijn meest recente positie als CEO bij Vet Digital, waar hij zich de afgelopen maanden richtte op internationale expansie. Voor zijn tijd bij Vet Digital was Walter werkzaam bij JustPremium, een advertentie technologiebedrijf, dat in 2021 werd overgenomen door Gum Gum uit de Verenigde Staten.

Bij Opt Out Advertising zal Walter Aerts zich richten op het bevorderen van de internationale groei van het bedrijf, net zoals hij dat eerder met succes deed bij andere organisaties. Opt Out Advertising heeft de eerste internationale stappen gezet en is reeds actief in Engeland.

“De uitgebreide ervaring en expertise in de branche maken Walter Aerts de ideale persoon om onze missie bij nieuwe partijen bekend te maken: het bieden van een privacy bewuste benadering voor zowel uitgevers als adverteerders.",

Tom van Bentheim, CEO van Opt Out Advertising.

"Opt Out Advertising is een vooruitstrevend bedrijf dat de digitale advertentiewereld revolutioneert, en ik ben verheugd om deel uit te maken van dit team,"

Walter Aerts, Head of Business Development bij Opt Out Advertising.

Over Opt Out Advertising: Opt Out Advertising is een toonaangevende organisatie op het gebied van privacyvriendelijke advertentie oplossingen, zowel voor adverteerders als uitgevers. Met hun eigen technologie en diepgaande branche-expertise stelt Opt Out Advertising merken in staat om een unieke doelgroep te bereiken, terwijl de privacy van de bezoeker gerespecteerd wordt. Middels haar platform kunnen uitgevers de non-consent inventory monetizen, waarmee inkomstenstromen geoptimaliseerd kunnen worden en tegelijkertijd het vertrouwen van haar bezoekers kunnen behouden.

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

Of u nou een uitgever of adverteerder bent, of iemand die gewoon geinteresseerd is in cookieloos adverteren; wij helpen u graag. Samen met onze partners behalen we geweldige resultaten. Dat kunnen we ook voor uw organisatie. Wilt u meer informatie? Stuur een bericht of bel ons.